Force Fin Excellerating Force

Force Fin – Excellerating Force

Force Fin har i mere end 25 år koncentreret sig om at producere nogen af verdens bedste finner.
Hver eneste finne er individuelt håndproduceret i USA og fremstillet af specielle polyethane blandinger, der er modstandsdygtige over for ultraviolette strålinger, slidtage og kemikalier. Den høje kvalitet sikrer finnerne deres specielle egenskaber og ekstreme slidstyrke. Force Finner holder i årevis, selv om de bruges dagligt. Over hele verden benytter redningskorps og militære specialstyrke Force Fin på grund af deres egenskaber.
Excellerating Force har et langt specielt formet finneblad, med “rekylribber” under bladet. Dette specielle design giver en acceleration, du ikke finder i andre finner. Fuldkommen glatte kanter for at undgå turbulens, give hurtig respons ved retningsændring og specielt tilpassede kanter giver ekstra fremdrift.
Excellerating Force er med Vortex Generators, der sikrer en stor vandhastighed. Placeringen af Vortex Generators er foretaget af Master Fin designer Bob Evans. Vortex Generators danner mikro vortex for at mindske turbulensen på finnens blad for der ved at øge vandets hastighed. Vortex generators reducerer den kraft, der skal bruges og forhindrer den potentielle risiko for vibrationer, som du finder i andre typer lange finner.
Excellerating Force anbefales til scuba dykning og fridykning. Med Comfort Instep kan finnen benyttes med bare fødder. Excellerating Force finnen har normalt 10% negativ opdrift. Med Comfort Instep har finnen neutral opdrift. Finnen leveres i L, XL og XXL. For at sikre maksimal funktion til netop den form for dykning du foretager, leveres der forskellige typer vinger til Excellerating Force.
Dykkercentret importerer og lagerfører 4 forskellige typer finner fra Force Fin.
Excellerating Force er lagervare i sort polyethane til 1995,- inkl. 25% moms.
Excellerating Tan Force er lagervare i blå til 3995,- inkl. 25% moms.

excellerating_force.jpg (7672 byte)  force_wings.jpg (19155 byte)

Køb dit udstyr på edyk.dk
Find dit næste dyksted på Dykinfo
Retur til Pressemeddelelser
Se de sidste nyheder på dykcen.dk