Force Fin Adjustable

Force Fin – Adjustable Force

Force Fin har i mere end 25 år koncentreret sig om at producere nogen af verdens bedste finner.
Hver eneste finne er individuelt håndproduceret i USA og fremstillet af specielle polyethane blandinger, der er modstandsdygtige over for ultraviolette strålinger, slidtage og kemikalier. Den høje kvalitet sikrer finnerne deres specielle egenskaber og ekstreme slidstyrke. Force Finner holder i årevis, selv om de bruges dagligt. Over hele verden benytter redningskorps og militære specialstyrke Force Fin på grund af deres egenskaber.
Adjustable Force er den eneste scuba finne, der giver mulighed for tilpasning af fodlomme størrelsen. Du kan bruge denne finne både til snorkling med bare fødder og selv de største par waders eller tørdragtstøvler, fordi Adjustable Force kan justeres i fodlommen. Fremdrift og effektivitet er maksimalt med minimal kraftforbrug. Når du bruger finnen til snorkling, skal de medfølgende Comfort Instep benyttes for største komfort.
Adjustable Force er med Vortex Generators, der sikrer en stor vandhastighed. Placeringen af Vortex Generators er foretaget af Master Fin designer Bob Evans. Vortex Generators danner mikro vortex for at mindske turbulensen på finnens blad for der ved at øge vandets hastighed. Vortex generators reducerer den kraft, der skal bruges og forhindrer den potentielle risiko for vibrationer, som du finder i andre typer lange finner.
Adjustable Force anbefales til scuba dykning, snorkling og på waders når du fisker i flydering. Med Comfort Instep kan finnen benyttes med bare fødder. One size fits all – en størrelse passer alle. For at sikre maksimal funktion til netop den form for dykning du foretager, leveres der forskellige typer vinger til Adjustable Force.
Dykkercentret importerer og lagerfører 4 forskellige typer finner fra Force Fin.
Adjustable Force er lagervare i sort og blå. Pris 1295,- inkl. 25% moms.

adj_forcefin.jpg (11205 byte)  force_wings.jpg (19155 byte)

Køb dit udstyr på edyk.dk
Find dit næste dyksted på Dykinfo
Retur til Pressemeddelelser
Se de sidste nyheder på dykcen.dk