Dykkermaske med styrke

Med Styrke, optiske masker og briller

Har du problemer med at se under vandet? Eller har du problemer med at bruge kontakt linser sammen med dit svømme- eller dykkerudstyr? Så kan du blive afhjulpet med nogle af Dykkercentrets optiske produkter. Vi har både masker og svømmebriller med optisk korrektion, så du kan komme til at se det hele mere klart. Det sidste nye vi har fået er svømmebriller med styrke.

Inden du går videre til brillerne, bør du også se vores: Svømmevest børn.

Malmsten Optical er en svømmebrille hvor du får en utrolig høj komfort, samtidig med optical.jpg (6403 byte)at der er styrke i brillen. Brillerne er lavet med en silikone liste for at give brillerne den bedst mulige komfort. Silikone listen gør, at din brille kommer til at slutte helt tæt til ansigtet, og medvirket også til at du ikke får vand ind i brillerne. Brillerne er Antidug behandlet så de ikke dugger når du svømmer med dem.
Malmsten Optical svømmebrillerne kan fås med korrektion fra -2,0 til -6,0 med spring i halve diopter.
Malmsten Optical lagerføres i Dykkercentret til kr. 245,-

Extreme masken giver dig et af markeds bedste største synsfelter. Den overgår extreme.jpg (45518 byte)blandt andet Big Eye fra Cressi Sub ifølge Rodales test af masker. Rodale er et uafhængigt fagblad med speciale i dykkerudstyr. Extreme masken er udviklet til dig, der ønsker at se fisk og ikke din egen mave og finner. Du får optimalt udsyn op og frem. Samtidig med det store udsyn får du en maske med ekstrem lille volumen. I Extreme masken har du mulighed for at få optiske styrkeglas hvis du ikke kan se uden briller, eller hvis du ikke er fortrolig med at dykke med kontakt linser. Leveres i klar og mørk silikone.
Styrkeglas op til –6,0 leveres i halve diopter spring.
Seac Sub Extreme masken lagerføres i Dykkercentret til kr. 265,-

Seawide masken er en videreudvikling af Seac Subs succes maske Extreme. Sea Wide.jpg (51282 byte)Seawide giver dig lige som Extreme masken dig et af markedets største synsfelter. Den overgår blandt andet Big Eye fra Cressi Sub ifølge Rodales test af masker. Du får optimalt udsyn op og frem. Samtidig med det store udsyn får du en maske med ekstrem lille volumen. Med Seawide masken får du desuden Seac Subs spænde system PULSAR. PULSAR systemet består af en trykknap der styrer maskeremmen. Når du skal have masken af skal du bare trykke på knappen og remmen løsner sig. Udover at PULSAR gør det nemmere for dig at tage masken af, øger den også levetiden på din maskerem og maskespænde, da de ikke belastes så hårdt. Lige som Extreme masken kan du på Seawide masken få optiske styrkeglas til din maske. Leveres i klar og mørk silikone.
Styrkeglas op til –6,0 leveres i halve diopter spring.
Seac Sub Seawide masken inklusiv maskekasse (kr. 45,-) lagerføres i Dykkercentret til kr. 345,-

Magic masken er en lidt større maske end Seac Sub Extereme og Seawide. Magic masken vil ofte magic.jpg (44476 byte)passe bedre hvis du har et lidt bredere ansigt. Magic masken giver dig et stort udsyn og lige som Seawide og Extrem er den designet så du får det optimale udsyn op og frem. Det computer designet anatomiske silikone skørt giver dig en utrolig god pasform. Når du har en maske med god pasform der passer til dig, slipper du også for at få vand i masken. Magic masken er lige som Seawide udstyret med PULSAR spænde systemet. Systemet der gør det lettere for dig at justere masken så den kommer til at sidde perfekt, samt let at tage af. Magic masken fra Seac Sub kan leveres med optisk glas fra -1 til -10 (med et spring på 0,5).
Seac Sub Magic masken inklusiv maskekasse (kr. 45,-) lagerføres i Dykkercentret til kr. 395,-