Svømmefødder – Amphibian Classic fins

Omega Amphibian Classic finner

Omega Flip-Fins en revolution inden for svømmefødder
Svømmefødder - Omega Amphibian Classic finsSvømmefødder - Flip FinsOmega Aquatics Flipfins ™ er højtydende svømmefødder, du også kan gå i, på vej i og ud af vandet. De dage, hvor du bøvler med dine svømmefødder på vej i og ud af vandet er omsider over. Amphibian ® svømmefødder er en helt ny form for svømmefødder. Tag disse Flipfins ™ ud én gang, og du vil aldrig gå tilbage til traditionelle svømmefødder.
Flipfins ™ revolutionerende og holdbare Aqua-Hinge mekanisme og højeffektive finneblad design giver en perfekt kombination af ydeevne og sikkerhed for dykkere på alle niveauer.
Til svømning, kan ingen anden svømmefod matche den kraft og komfort, som Amphibian Classic Flipfins ™ giver dig. Konfigurationen bidrager til øget fremdrift og reduceret belastning, der opstår under vedvarende spark.
Svømmefødder - Amphibian finsSom en naturlig udvikling inden for dykkerindustrien, er Amphibian ® Fin System af Omega Aquatics designet til at blive taget på, inden du går i vandet. Du tager dem først af efter du er kommet op og har fået det tunge udstyr af.Svømmefødder Classic Disse flipfinner har kraftige fjedre for at skubbe finnebladet op mod underbenet, når du er på overfladen. Dette gør gåture, klatring på bådlejdere og andre bevægelser så lette, som havde du ingen finner på overhovedet. Når du er i vandet, vil Flipfins ™ låse i svømmestilling ved simpelthen at sparke naturligt i vandet. Når du skal op, aktiverer du med et spark/tryk låsemekanismen og bladet vender tilbage til lodret position, så du nemt kan bevæge dig rundt. Det effektive design kombineret med den revolutionerende og holdbare Aqua-Hinge låsemekanisme, giver en perfekt kombination af ydeevne og sikkerhed for scuba dykkere på alle niveauer. Amphibian ® Classic Scuba Fins findes i Large og X-large størrelser.
Nu kan du tage finner på først og af til sidst. Ikke længere problem med balancen på agterdækket af dykkerbåden eller på vej ud fra strandkanten over glatte sten med finnerne i hånden.
Tilbehør til alle Omega Flip-Fins er blandt andet spring strap, så du let og ubesværet kan tage finnerne af og på. Comfort inserts for at justere størrelsen på fodlommen, så den passer dig perfekt. Ice Traction der monteres på finnen, hvis du skal dykke i is og sne eller andre glatte overflader, der ikke er så hårdt at ispiggene ikke kan trænge ned, som for eksempel metal eller sten.
Lagerføres i sort i Dykcen. Du kan bestille Omega Amphibian Classic svømmefødder via Edyk.dk.

Snorkling er også for børn
Mangler du en manual, kan du finde den her
Checkliste så du er sikker på en god dykkerferie