Konkurrence med dykkerur som præmie

Vinderen af Titanic ur konkurrencen

Deltagerne i konkurrencen bedømte DYKKERCENTRETs E-Handel og deltog i lodtrækningen om et dykkerur, der har deltaget på Sub Sea Explorer Titanic 2001 ekspeditionen.

De rigtige svar var: dykkercentret.shop02.dandomain.dk og edyk.dk
Det stod os meget hurtigt klart, at det oprindelige navn var alt for langt og kompliceret. Nu er det officielle navn for Dykkercentret E-Handel edyk.dk – nemt at huske og let at benytte, når du skal bestille udstyr via nettet.

Jacob holder posen med besvarelser, hvor Preben Kolringen lige har udtrukket den heldige vinder Pia af dykkeruret, der har været med på en ekspedition til Titanic. Pia er kontaktet direkte via e-mail og der vil komme billeder, når uret er afhentet i Dykkercentret af Pia.
Preben lærte at dykke i Dykkercentret 1992 og har siden været trofast kunde i Dykkercentret. Preben er stadig aktiv dykker, nu mest på ferier syd på.

Det var en glad Pia, der afhentede uret i Dykkercentret på Frederiksberg. Pia er certificeret CMAS og PADI og glædede sig til at komme i vandet med sit nye ur. Pia var en af de sidste der besvarede konkurrencen og hendes rigtige svar var edyk.dk.

Titanic ur
Uret er nr. 14 af 15 ure, der var med på et dyk til Titanic den 30. juli 2001. Uret er med certifikat.
Kun certificerede dykkere kunne deltage i denne konkurrence. Dykkercertifikat samt billede legitimation skulle fremvises i forbindelse med afhentning af præmien. Der blev ikke stillet krav til certifikat type eller niveau – alle dykkere (snorkel-, Scuba- og erhvervsdykkere) med certifikat kunne deltage.

Næste konkurrence starter mandag den 1. november – præmien vil være et gavekort på 10.000,-.
Skal Dykkercentret have nyt navn?
Hvad skal det nye navn være?
Navnet skal reflektere vores nære tilknytning til dykning og ophold i vandet. Desuden skal det reflektere vores store viden inden for neoprendragter, hvor udvalget løbende vil blive udvidet til at dække andre sportsgrene, der benytter neoprendragter.
Du vil modtage mere information i næste udgave af Dykkercentret E-News.

Spændende nyheder fra hele dykkerverdenen, rejser, tilbud og udstyr – E-News
Se her hvornår du kan komme ud at dykke næste gang.

Sidste nyt på Dykkercentrets hjemmeside