Deltag i konkurrencen og vind en dragt

Bedømmelse af Dykkercentrets hjemmeside

Preben Morsø har udtrukket vinderen af konkurrencen om en semi-dry dragt efter eget valg i Dykkercentret.

TILLYKKE til Allan Holm-Mathiasen fra Odense. Allan er blevet personligt kontaktet.

De modtagne svar er en meget stor hjælp til at videreudvikle vores hjemmeside.
Et gennemgående ønske har været salg via internettet. I Dykkercentret har vi ingen planer om internet salg, da vi ikke mener vi kan give den vejledning og hjælp, der skal til for at finde de rigtige udstyr. Der ud over kan vi ikke ved netsalg give dig den rigtige vejledning for at sikre det bedste udstyr til dig. Til gengæld vil vi udbygge vores lager af kvalitetsprodukter, så du i Dykkercentret altid vil finde det største udvalg af udstyr og kunne få dit udstyr med hjem med det samme.

Mandag den 2. marts 2003 blev den første kunde efter kl. 1200 bedt om at trække lod blandt de 308 bedømmelser af Dykkercentrets hjemmeside. Ud over Preben Morsø var Dykkercentrets medarbejdere Jacob og René Nielsen tilstede ved lodtrækningen.
Preben deltog ikke selv i konkurrencen og ærgrede sig over, at han ikke havde en chance for at vinde – næste gang er han også med.
Den nye konkurrence er allerede startet – Check her, hvordan du kan vinde en taske efter eget valg i Dykkercentret.

Preben signerer udskriften af den heldige vinders svar.

Allan valgte en Mero Media dragt. Media dragten er 5 mm. og perfekt til dykning i varmt vand eller snorkling i Danmark. Dragten hentede Allan i Dykkercentret forretning i Nørregade, hvor du finder alt udstyr til snorkling samt dragte til dykning i varmt vand.
Et stort tillykke til Allan

(Beklager den dårlige billedekvalitet).

I den nye konkurrence kan du vinde en taske efter eget valg i Dykkercentret.