Vintersæsonens ferier

Vintersæsonens ferier – få en 100% oplevelse Nu nærmer vintersæsonens ferier sig hastigt. Glem ikke din kuffertvægt til ferien, så du er sikker på at du har det du må have.

Mange tager syd på til sol, strand og hav. Hvorfor ikke tage springet og få alle oplevelserne med. Ude i havet under vandoverfladen findes et mylder at liv og farver. Her ude i en verden af farver, fisk og andre skabninger, er du mere end velkommen. De fantastiske skabninger er forholdsvis upåvirkede af at du kigger med. Alle disse oplevelser og sanseindtryk kan du opleve med få midler.

Husk også en våddragt hvis du skal ud at svømme! Se vores flotte våddragter på edyk.dk: våddragt svømning. Vi har til alle køn og alle aldre. Så tøv ikke med at købe din våddragt på edyk.dk.

Med en maske, snorkel og et par svømmefødder får du muligheden for at færdes i denne verden af fisk, koraller og farver. Et komplet sæt ABC-sæt, der består af maske, snorkel og svømmefødder, kan du få fra 350,-.

Du finder Danmarks største udvalg af ABC-udstyr til børn og voksne i Dykkercentret på Frederiksberg, København og Hillerød. Alle i Dykkercentret er eksperter i at vejlede og finde det rigtige udstyr til alle, der vil have en 100% oplevelse i havet. Kig ind, uanset om du er til snorkel- eller flaskedykning.

Yderligere information på 3323 2662