Seac Sub Proff 5 handske

Seac Sub Proff 5 handske

proff_5.jpg (34485 byte)Seac Subs nye handske ligner umiddelbart en klassisk 5 finger handske. Men så snart man har fået den i hånden, overrasker det hvor blød den er i neoprenet. Den føles umiddelbar ikke som en 5 mm. neopren handske, når man mærker på den, men den er god nok. Det er en ny superfleksibel neopren med meget høj komfort og bevægelsesfrihed Seac Sub er begyndt at bruge.
Det indre af handsken er nok det man bliver mest overrasket over. Seac Sub har i mange af deres nye neoprenprodukter valgt at benytte en ny inderbeklædning kaldet Firedry. Det er en blød og nærmest velouragtig belægning, der giver en meget høj komfort og som samtidig tørrer meget hurtigt. Handsken er meget nem at tage på, på grund af Firedryen, og den sidder rigtig godt på hånden. Bevægelsen af fingrene er utrolig god og den hæmmer på ingen måde fingrenes bevægelse. Med den gode bevægelsesfrihed får man også en god følelse med de ting man rører ved. Det der blandt andet også overraskede mig var, at man ikke mærker de syninger og limninger, der er i handsken. Normalt har jeg været vant til at handsker kradser lidt, der hvor de er limet sammen, men dette var slet ikke noget problem med Seac Sub handsken.
Der er smooth skin manchetter på Proff 5 handsken. Det gør at den lægger sig helt ind til huden på armen og lukker af for vandet ude fra. Lægger du manchetten ind imellem dobbeltmanchetterne på din dragt er handsken helt tør og meget varm. Handsken er forstærket i håndfladen og på fingrene for at sikre meget stor slidstyrke.
Morten var ude og teste handsken søndag den 29 februar, hvor vejret var rigtig pænt og vandet kun var 2 grader. Hans meddykkere havde alle valgt 3 finger handsker, for bedst muligt at holde varmen. Morten havde taget de nye 5 finger handsker med og regnede med at komme til at fryse på sine fingre, før de andre dykkere. De havde et dyk på cirka 30 minutter og da de kom op havde alle kølige fingre. Morten var begyndt at mærke kulden i hans fingre efter cirka 20 minutter samtidig med at hans makker havde fået kolde fingre, vel og mærket i 3 finger handsker. Morten var meget overrasket over hvor god varmeeffekt, der var i handsken og hvor god følelse han havde med udstyret. Under dykket fandt Morten et fiskeblink med line, der var filtret ind i nogle muslinger og han havde ingen problemer med at få det løsnet.
Importeres af DYKKERCENTRET i størrelser XXS til XXL.
Pris kr. 295,- inkl. 25% moms.

Køb dit udstyr på edyk.dk
Find dit næste dyksted på Dykinfo
Retur til Pressemeddelelser
Se de sidste nyheder på dykcen.dk