Ironflex

Ironflex Varm og komfortabel
Seac Sub udvikler løbende nye kvalitetsprodukter. En af de varme nyheder i 2002 er tørdragten Ironflex. Som navnet mere end antyder, er det en dragt der er utrolig slidstærk og fleksibel. Målgruppen for denne dragt er dykkere, der værdsætter komfort lige så meget som holdbarhed og slidstyrke. Den ekstremt slidstærke overflade gør dragten ideel til alle former for dykning inkluderet vragdykning. Den er potentielt også en kandidat til UV jagt. Kig nærmere på undervandsjagt hos edyk.dk

Normalt er fleksibel, når man snakker tørdragt, et meget relativt begreb. Ironflex sætter helt nye standarder. For første gang kan du nu dykke i en neopren tørdragt, der er lige så smidig og behagelig som de bedste semi-dry dragte. For at opnå dette er dragten produceret af en neopren, der er høj-resident over for komprimering. Yderbeklædningen er af Ironflex og Plush indrebeklædning. Manchetterne er i high-density repel skin heavy duty neopren. Fordelen ved at benytte neopren som manchetmateriale er, at du undgår kuldebroer udsatte steder som håndled og hals. Det anatomiske snit og lynlåsens placering sikrer en, for tørdragte, helt unik lav vandmodstand og bevægelighed.

Dragten leveres med Si-Tech lavprofil justerbar ud-ventil og roterende ind-ventil, taske, lavtryksslange, hætte og tørdragtsguide på Dansk. Vejl. 6995,-.
Importør DYKKERCENTRET 3323 2662.

Læs mere her

Køb dit udstyr på edyk.dk
Find dit næste dyksted på Dykinfo
Retur til Pressemeddelelser
Se de sidste nyheder på dykcen.dk