Årets julegave ide

Årets julegave ide
Gaverne ligger klar i Dykkercentret

Året julegaver er udstyr til at nyde den vidunderlige verden der er under havets overflade, her i Danmark og på alle de populære udenlandske feriedestinationer. Det eneste der skal bruges er en maske og snorkel, så er du klar til at stikke hovedet i vandet og nyde synet. Med julegaven under armen, er du klar til at tage på eventyr ved de danske strande næste sommer eller måske på ferien til sydens varme, mens sneen stille farver Danmark hvid.
I Dykkercentret har vi alt udstyret til ferie og fritid. Udstyret er både til nybegynderen og den mere erfarne snorkeldykker. Vi har det største udvalg i masker, snorkler, svømmefødder og dragter til både voksne og børn. Mulighederne er ubegrænsede og i alle prislag.
Står der dykkerkursus på ønskelisten kan du selvfølgelig også købe et gavekort på en del af eller hele kurset. I 2003 tilbyder Dykkercentret 24 hold for nybegyndere med garanti for gennemførelse uanset antal tilmeldte, kontakt Dykkercentret for at få tilsendt kursusmateriale.
Gaverne kan selvfølgelig returneres eller ombyttes og der er 3 års garanti på alt fra Dykkercentret.
Kig ind i en af butikkerne for at få professionel vejledning, ideer og find den rigtige julegave, der giver garanti for skønne oplevelser og dejlig motion.

Se eksempelvis vores populære badesko til voksne.