Nye NASE instruktører

Nye NASE instruktører.

De første 3 instruktører uddannet efter de nyeste retningslinier for NASE Scandinavia bestod deres eksamen tirsdag den 23. juli 2002 i Dykkercentret.

NASE Scandinavias instruktør uddannelse er den mest omfattende instruktør uddannelse i Danmark. Inden kursisten kan starte på kurset skal vedkommende være Instruktør Assistent og have været certificeret i minimum 1 år samt logget minimum 100 dyk.
Instruktørkurset forløber over 9 dage, hvor kursisten løbende evalueres af Instruktør Træneren.
Kursisterne undervises og bedømmes primært i korrekte indlæringsmetoder samt sikkerhedsprocedurer i forbindelse med aktiviteter i og ved vand. De nye retningslinier fra NASE foreskriver, som noget nyt for en kommerciel uddannelse, ingen form for indlæring af salg. Det giver meget mere tid til det væsentlige, nemlig at lære de nye instruktører hvordan man underviser sikkert og korrekt. De danske NASE instruktører skal desuden lære, hvordan undervisningen er tilpasset for at opfylde kravene fra Dansk Sportsdykker Forbund.
Kurset afsluttes med teoretisk eksamen i fysik, fysiologi, udstyr, dykkertabel, generel viden samt standarder og procedurer.

IT kursus 2000 - nye instruktører
På billedet ses fra venstre mod højre: Kristian Bøtkjær – Instruktør Træner kursist,
Søren G. Madsen – Instruktør, Gitte Svenningsen – Instruktør, Heidi L. Dornak – Instruktør,
Hans O. Arnoldus – Instruktør Træner.