Modtager du ikke allerede E-News kan du tilmelde dig her

Det er ikke hver dag en medarbejder fejrer 20 års jubilæum i samme firma. Den 1. juni 1990 var Toms første arbejdsdag i DYKCEN. Igennem årene har Tom budt utallige snorklere og dykkere velkommen i DYKCEN. Der er ikke mange i Danmark med samme baggrundsviden om udstyr. Tom glæder sig til at byde dig velkommen og hjælpe dig, med at finde det helt rigtige udstyr.
SEAC-beach-scoperta-ESE10.jpg (829659 byte)Det er nu, du skal nyde sommeren. Luften er blevet varmere, men det tager længere tid med vandet. Hvorfor vente med at dyppe tæerne eller ryste af kulde, når du har dyppet dem? I Danmark er der ikke tradition for at bruge en våddragt, når vi går i vandet. Lad os sammen lave det til en tradition. Med en våddragt kan du forlænge strandsæsonen og nyde, hver eneste tur ud i de blå bølger. Der findes dragter til alle, lige fra de mindste 0 til 6 mdr. til de største. I DYKCEN finder du med sikkerhed Danmarks største udvalg og lager af våddragter til alle former for aktiviteter ved stranden.
Er du til frisk fisk, så husk harpunen, når du går i vandet. Der er masser af fisk i vores farvande, uanset hvor du går i vandet.
Er du en af de rigtig mange, der rejser syd på for at være sikker på sol og varme, er det også en rigtig god ide, at tage en dragt med. Med en våddragt er du sikker på, ikke at blive solskoldet. Materialet i våddragten er 100% U/V-beskyttende. Der ud over får du altid en positiv opdrift, så du kommer til at flyde lige som en korkprop og kan slappe af hele tiden i vandet. Det er aldrig for varmt med en shortie, dragt med korte ærmer og ben. Så længe du har hovedet frit, vil du altid blive kølet.
God fornøjelse uanset hvor du nyder sommeren og på gensyn i DYKCEN.

Denne gang kan du i DYKCENs E-News blandt andet læse om:
Advarsel
Alle der har købt en af SubGears nye regulatorer kan gratis få udskiftet lavtryksslangerne.
Diverse
- Medarbejder fejrer 20 års jubilæum. Godt samarbejde med Amager Dykkercenter.
DykkeaktiviteterTurprogram for Amager Dykkercenter. Dykkertur med båd og weekend på Kullen.
Gode Ideer og Tips - Dansk tekst samt nye programmer til Uwatec Galileo dykkercomputere
Nyt udstyr
God dragt til lav pris. Bliv set med LED markering. Robust billig rejsevest i alle størrelser.
Rejseaktiviteter
- Reserver plads til Rødehavet. Smut til Filippinerne. Komfort og dykning med Atlantis.
Tilbud
- Komplet ABC-udstyr til alle fra kun 315,-. Udstyr til børnene inkluderet dragt fra 495,-

Vi har modtaget nedenstående fra Sub Gear.
Alle der har købt en af SubGears nye regulatorer, Aruba - Bonaire - Cayman, kan gratis få udskiftet lavtryksslangerne.
Der er ingen risiko ved at bruge de nuværende slanger, men grundet konstruktionen vil der trænge en lille mængde luft ud ved fittingerne. Den udtrængende luft vil få den yderste del af slangen til at svulme op.

Slangerne udskiftes uden beregning, ved henvendelse til den forhandler, der har leveret udstyret.
COSMETIC CORRECTIONS OF THE REGULATOR HOSES

 The new line of SUBGEAR regulators (Aruba,
 Bonaire and Cayman) is equipped with a new
 flexible low pressure intertstage hose.
 This hose has a FDA approved inner tube which
 makes it more difficult to seal the crimping fittings
 both ends. The crimping allows a very small
 quantity of air to leak through to the outer skin
 that swells.
This phenomenon cannot cause any burst nor any leak and cannot endanger the diver's life. It is only a cosmetic issue. Both black and yellow octopus hoses are concerned.
We will replace at no charge all SUBGEAR hoses.
Since the 9th of June all SUBGEAR regulators have been shipped equipped with the replacement hose. The replacement hoses will be the standard unmarked (no printed brand name) SCUBAPRO hoses, 75 cm black for the regulator systems and 100 cm long for the yellow octopus hoses. The features and specifications of these hoses are identical to the standard SCUBAPRO ones. 
Please contact the customers you sold the regulators to, in order to replace the hoses at their earliest convenience and let us know the quantities of hoses you need to exchange.
We deeply apologize for the inconvenience caused, and thank you for your support!
 

Tom fejrer 20 års jubilæum i DYKCEN
Tom fejrer 20 års jubilæum Den 1. juni 1990 var Toms første arbejdsdag i DYKCEN. På det tidspunkt var navnet DYKKERCENTRET og forholdene en del anderledes end i dag. Igennem årene har Tom været med til at udvikle og forme firmaet til det nuværende form. Fra at være et firma, der var involveret i alle aktiviteter inden for dykning, til nu Danmarks største specialforretning med snorkel- og dykkerudstyr.
Tom startede i DYKCEN på baggrund af hans interesse for dykning og salg af udstyr. Igennem årene har han deltaget på utallige service- og salgskurser ved mange forskellige leverandører.
For ikke at blive fuldkommen nørdet, tager tom golftasken frem, når han har fri. Efter 20 år i dykkerudstyrsbranchen, er det forfriskende, at møde mennesker med en anden baggrund og interesse.
Efter alle årene i branchen har Tom i dag meget stor erfaring med reparation og servicering af udstyr. Interessen for dykning har udviklet sig til interesse primært for udstyr til dykning. Du finder ikke mange, der har samme kendskab til dykkerudstyr, som Tom. Du kan være helt sikker på, at Tom vil gøre sit yderste for at hjælpe dig med at finde det helt rigtige udstyr.
Tom glæder sig til også i fremtiden, at byde dig velkommen i DYKCEN, hvor han vil gøre sit yderste for at hjælpe dig med at finde det helt rigtige udstyr.

--------------------------------------------------------------

Godt samarbejde med Amager Dykkercenter
Amager Dykker CenterDet er rigtig dejligt, at så mange kunder har udtrykt sig positivt om vores samarbejde med Amager Dykkercenter. Nye dykkere, der er henvist til Amager Dykkercenter, er kommet tilbage til DYKCEN for at takke for henvisningen. Alle har rost Michael og hans personale for de oplevelser, de har fået, uanset om de har været på tur eller kursus. Specielt de nye dykkere finder det meget tilfredsstillende, at de har haft instruktører og medhjælpere, der 100% har koncentreret sig om at lære dem at dykke.
Som en af kunderne sagde: "Jeg ville aldrig vælge en køreskolelærer, der samtidig med at han skulle lære mig at køre bil, brugte tid på at sælge mig en bil. Jeg betaler for at lære at dykke, ikke for en instruktør, der skal bruge tid på at sælge mig dykkerudstyr."
Når DYKCENs "gamle" kunder samtidig er glade for, at de nu igen modtager informationer om dykkerture, ja så kan vi i DYKCEN jo kun være rigtig glade og tilfredse med samarbejdet.

--------------------------------------------------------------

Nyt på www.dykcen.dk siden sidste E-News:
- 21/06-10 Instruktør E-mail Info - Gratis udskiftning af SubGear regulatorslanger
- 05/06-10 Opdatering af Udstyrsguide ABC-udstyr - Ny tekst, billeder og links
- 05/06-10 Nyt udstyr på edyk.dk - Scubapro Profile 5 mm. vest med hætte til Profile heldragterne
- 05/06-10 Nyt udstyr på edyk.dk - Scubapro Profile 7 mm. semi-dry helddragt
- 05/06-10 Nyt udstyr på edyk.dk - Scubapro Profile 5 mm. semi-dry helddragt
- 05/06-10 Opdatering af vedligeholdelsesmidler.
- 05/06-10 Regler for undervandsjagt opdateret. Det er nu lovligt at undervandsjage i Øresund.
- 28/05-10 Læs om snorkeludstyr du bør tage med på stranden for at få de bedste oplevelser
- 28/05-10 Nyt udstyr på edyk.dk - SeaPro LED markeringslys i hvid eller orange for kun 95,-
- 28/05-10 Nyt udstyr på edyk.dk - Seac Resort BC-vest med blylommer fra str. XXS til XL
- 18/05-10 Ny dansk opdatering klar til downloading på alle Uwatec Galileo computere - Kig ind

Turprogram for Amager Dykkercenter
Dykkerbåd amager DykkercenterMødested: Amager Dykkercenter - Saltværksvej 12 i Kastrup.
Frokost på dykkerbåden!!!!
Nu kan du få frokost på båden, på alle lørdags og søndags ture, vil der være en varm let ret. kaffe og the er gratis på båden, sodavand 10 kr.
Turen er inkl. 1 dyk, med mindre andet er skrevet. Hvis der laves ekstra dyk, aftales det på dagen. Pris for ekstra dyk 100 kr. Hvis man ikke møder op på grund af overarbejde, sygdom eller lignende, bliver der fremsendt en regning på turprisen.
Turprisen er ikke inkl. udstyr, pris for leje af udstyr 250 kr.
Tilmelding og betaling sker til Amager Dykkercenter. Mødestedet er i Amager Dykkercenter - Saltværksvej 12 i Kastrup, hvis ikke andet er angivet.
Skal man leje udstyr til turen, bedes man møde op 20 min. før afgangstid.
Der vil altid være en bådfører, divemaster eller instruktør med som guide på dykkerturene.
For mere information check www.amagerdykkercenter.dk 

--------------------------------------------------------------

Kullentur i Sverige den 3. og 4. juli
Kullen i SverigeVi kører i samlet trop fra Amager Dykkercenter og op til færgen i Helsingør. Efter vi er kørt af færgen, er der ca. 40 min kørsel til Kullen...
Sejltiden til de gode dykkersites er ca.10-20 min.
Max dybde 25 meter
Turens varighed... 10 timer (heldags tur)
Vi svømmer kun nogle meter ud i vigen, før vi forlader overfladen. Lidt længere ude skråner det stejlt nedad. Springlaget kommer brat og temperaturen synker fra 9 til 7-8 grader, mens det frodige grønne sceneri går over til bare klipper og sand. På 17 meters dybde har den store taskekrabbe holdt til mellem to nedfaldne sten i mindst to år.
Overvældende Kløfter
Kullaberg rejser sig mægtigt op af havet nord for Helsingborg. Bjerget dan- ner en egen halvø i nordøstlig retning fra den nordsjællandske kyst. Naturen er både afvekslende og spændende og de stejle kløfter direkte ned i havet er ligeså fascinerede såvel over som under vandoverfladen. Særlig den nordlige del af Kullaberg præges af vilde klippeskråninger og imponerende kløfter. Her foretog vi vores første dykning i åbent vand for nogle år siden, og både forår, efterår og vinter vender vi tilbage for at følge forandringerne i flora og fauna under vandet. Læs mere om Kullen her.
Mere information om turene på www.amagerdykkercenter.dk 
Reserver din plads på tuden lørdag den 3. juli her
Reserver din plads på turen søndag den 4. juli her

Uwatec Galileo computerne med dansk display tekst og fuld Trimix program
Uwatec Galileo SolDer er ingen tvivl om, at Uwatwec Galielo computerne er helt unikke computere, der ikke kan sammenlignes med andre og endda meget dyrere computere. Ud over helt unikke beregningsmetoder samt opsætninger kan du nu få alle modellerne med dansk display tekst.
Har du købt din Galileo computer i DykCen er opdateringen selvfølgelig gratis. Alt du skal gøre er, at komme ind forbi forretningen med din computer samt originale kvittering. I løbet af et par minutter opdaterer vi, så du kan vælge dansk display tekst.
De sidste informationer, der er modtaget fra Uwatec indikerer desuden, at der kommer helt ye programmer til computerne inden for 1 måned.
Fuld Trimix program update med mulighed for brug af 10 tryksendere og beregning med 10 forskellige gasser. Inkluderet er unik Diveplanner, der benytter samme algoritmer som Galileo dykkercomputerne, hvilket giver 100% ensartethed imellem beregningerne og de viste værdier på dykkercomputeren.
Alle der har Galileo Sol kan downloade de nye programmer gratis.

Seac Azzurra 5 mm. heldragt
Våddragt (semi-dry) til dykning i Danmark
Det er sjældent vandet i Danmark er så varmt, at det virkelig er en fornøjelse at hoppe i det. Endnu værre bliver det, hvis vi vil ud og fange en fisk eller kigge på livet under overfladen.
Med Seac Azzurra 5 millimeter semi-dry heldragt med vest, finder du en ideel dragt til dykning og snorkling i varmt vand og i Skandinavien om sommeren.
Det anatomiske snit giver en rigtig god pasform.
Dragten har dobbelt manchetter med glatskind i ankler og håndled, der mindsker vandgennemstrømningen i dragten, så du holder dig varm længere.
Knæene er forstærket med powertex, så slidtagen mindskes.
5 millimeter vest med hætte.
Vesten er lavet i strækbar neopren, der gør af- og påtagning let og øger komforten. Det anatomiske snit giver en rigtig god pasform. Frontlynlås og hætte.
Du kan selvfølgelig også købe dragten uden vest, men med vesten forlænger du bade-, snorkel- dykkesæsonen til at vare næsten hele året.
Kig ind i DYKCEN og find din størrelse eller køb direkte på edyk.dk

--------------------------------------------------------------

SeaPro LED markeringslys ikke kun til dykning
LED Markeringslys med eller uden blink
Seapro LED markeringslyset er ikke kun til det våde element. Alle steder, hvor du ønsker at blive set kan LED lyset bruges.
Med en brændtid på ca. 50 timer er der lys nok til mange dyk. Du kan selvfølgelig skifte batteri på lygterne, når de 50 timer er gået.
Bruger du lygten til dykning er den vandtæt til 100 meter, hvilket skulle dække de flestes behov..
Markeringslyset findes i ikke mindre end 4 forskellige variationer.
Du kan vælge imellem to farver. En hvis, der ses længst og en orange, hvis du vil være lidt mere anonym. Desuden kan du få begge farver med 2 varianter af lyset. En konstant lysende samt en blinkende type. Uanset hvad du vælger, så vil du helt sikkert kunne ses af andre, når du bruger markeringslyset.
Kig ind i DYKCEN og vælg den eller de modeller du har behov for eller køb direkte på edyk.dk

--------------------------------------------------------------

Seac resort vesten er perfekt til dykning i Danmark og på rejsen
Seac Resort vest god til rejsebrug
BC-vest designet til dig, der foretrækker enkelthed og komfort, men er begyndt at kræve en smule mere.
Resort vesten er utrolig robust uden alt for mange detaljer for at holde vægten nede.
Designet til at imødekomme behovene i en bred vifte af dykkere. Takket være de mindre størrelser, er den desuden særligt velegnet for unge dykkere, der lige er startet.
Vesten er desuden yderst velegnet til rejsebrug. Tørvægt størrelse Large kun 3,4 kilo komplet med slange og vægt lommer. Det er de færreste veste, der vejer så lidt inkluderet alt.
Denne vest leveres med følgende af SEAC’s systemer: "SWS" der er indbygget vægtsystem. "Sternum Adjustment" justering af lændestøtten for perfekt pasform og komfort. "Lightweight" så du kan tage den med på næste dykkerrejse. "High Lift" sikrer dig nok opdrift i alle situationer inkluderet dykning med tørdragt og meget bly.
Kig ind i DYKCEN og find din størrelse eller bestil direkte på edyk.dk

Rejs med Amager Dykkercenter til Rødehavet i Egypten.
Rejs med Amager Dykkercenter til Rødehavet
En af de bedste måder at opdage Rødehavet, både over og under vand er på en Live a board tur.
Kom med på denne super tur i det sydlige Rødehav, med det gode luksus skib M/Y Blue Melody, som er et 5 star skib med alt i luksus.
Mange taler om, at det at dykke i den sydlige del af Rødehavet, er som at dykke i den nordlige del for 30 år siden. Jeg skal ikke kunne sige, om det er sandt. Men der kan ikke være tvivl om, at der er stor forskel på dykningen i Hurghada og i det "dybe" Syd. Intet er spoleret, revene er store om smukke. Jo længere sydpå, vi kommer, jo bedre bliver det. Der er masser af wall dives og naturdyk i fantastiske klippe- og koralformationer. Fiskebestanden er større i det sydlige del af Rødehavet, ja, fiskene er simpelthen bare større. Der er tit hajer, men også kæmpe Napoleonfisk, havskildpadder, delfiner, muræner og mange andre fisk, som får én til at trække vejret en ekstra gang.
Sydsafarien byder på storslået dykning, med kæmpe variationer af rev og flotte koraler, der er velegnet til dykkere på alle niveauer.
Vi er 6 dage på vandet og turen er for alle.  Vi anbefaler dog, at man er Advanced Open Water diver eller tilsvarende.
Amager Dykkercenter har igennem mere end 10 år lavet gode ture til Rødehavet, hvilket gør at mange dykkere bruger os igen og igen. På vores ture er det udelukkende gæster fra Amager Dykkercenter og Dykcen, der deltager, samt to guider som også er fra Amager Dykkercenter.
Vi lander i Hurghada (5,5 timers flyvetid) derfra køre vi i bus sydpå i ca. 4 - 5 timer.
Båden ligger og venter på os i Marsa Alarm området.
Når vi kommer i land søndag ca. kl.11 køre vi ind til Hurghada, hvor vi sover på hotel den sidste nat. (ekstra 500 kr.).
Se mere info her www.amagerdykkercenter.dk
Vær sikker på en plads, tilmeld dig her info@amagerdykkercenter.dk allerede i dag.

--------------------------------------------------------------

Tag en tur til Filippinerne
Dansk dykkercenter på Filippinerne ”Dansk dykning når det er bedst” Alice og Björn tilbyder alle dykker et kanon sommer tilbud fra 15. juni til 30 september.
Vi tilbyder et af verdens bedste Makro paradis for dykker. Hvor vi bl.a. ser Søheste, pygmæ søheste, tussefisk, nøgensnegle, havskildpadder og med lidt held også hvidtippere revhajer. Vi sejler med vores egne private speed både, der alle er udstyret med solbeskyttelse tag, til vores dykker steder, som kun ligger fra 1 til 14 minutter båds sejlads afstand fra vores dykker center. Ved rejsetid fra juni til november er vores vand temp. mellem 28 og 30 grader.
Dykkerbåd Filippinerne IKKE at forglemme vi er det eneste danske dykker center i Small Lalaguna
Book direkte hos info@abwonderdive.com og få 13 dyk for prisen af 10 dyk = 1776,- dkr. og gratis Nitrox. 
PADI OW kurset på dansk for kun 2399,- + 1 gratis dyk efter endt kursus.
Hvad med 7 nætters ophold med morgenmad for kun 1750,-dkr. for 2 personer. 
Tag et kig på www.abwonderdive.com, hvor du finder mange flere spændende information. For mere information send en mail til Alice og Björn.

--------------------------------------------------------------

Atlantis Rejser - Kombiner komfort med masser af dykning.
Atlantis Rejser Vil du gerne dykke så meget og så forskelligt som muligt men bliver skræmt ved tanken om at være lukket inde på et lille skib med de samme dykkere i en hel uge ;-) Så vælg i stedet kombinationen af 3 nætter på en Liveaboard + 4 nætter på hotel i Sharm el Sheikh.
En af fordelene ved liveaboard er, at du oftest når frem til dykkerstederne på andre tidspunkter end de mange dagbåde fra Sharm el Sheikh. På liveaboard’en får du bl.a. nogle gode vragdyk, og mens du bor på hotel i Sharm el Sheikh er der to dages lokale båddyk med to dyk pr. dag i området omkring Sharm el Sheikh.
Ras Mohamed eller Tiranstrædet
Turen går enten til de kendte koralrev i nationalparken Ras Mohamed eller til de farvestrålende rev i det strømfyldte Tiranstræde, hvor fiskene nærmest presses sammen i det smalle og strømfyldte farvand – foruden en række andre gode koraldyk i området omkring Sharm el Sheikh.
Verdens bedste vragdyk
Thistlegorm ligger på mere end 30 meters dybde i strømfyldt farvand og er klassificeret som et af verdens bedste vragdyk. Det britiske transportskib blev sænket af tyskerne under 2. verdenskrig, og ombord kan du se motorcykler, jeeps, våben, ammunition, gummistøvler, togvogne m.m., og der dykkes både inde i og rundt om skibet.
Et eller to af de andre vrag i området kan indgå i programmet, men alle dyk afhænger af vejr og vind.
INKLUDERET
Liveaboard Nord 3+4 nt.
• Fly København-Sharm el Sheikh t/r
• 3 nætters liveaboard med helpension
• 3 dages dykning på liveaboard med 3-4 dyk pr. dag inkl. fyldt tank og bly • 4 nætter med morgenmad på turistklasse hotel Ocean Club i Sharm el Sheikh • 2 dages båddyk/2 dyk pr. dag fra hotel inkl. fyldt tank og bly • Transport lufthavn-liveaboard-hotel t/r.
For mere information eller bookning kontakt Atlantis Rejser på 7022 4840 eller www.atlantisrejser.dk 

Super tilbud på snorkelsæt til børn - KUN 495,-
Snorkelsæt til børn
Snorkelsæt til børn bestående af en shorty dragt, maske, finner og snorkel.
SeaPro Kid Nordic Short:
Børn bør aldrig lege i vandet eller i solen uden beskyttelse, derfor har vi specielt designet denne dragt til danske børn for bedste pasform og optimal komfort.
Våddragt til børn med korte arme og ben i 3 millimeter neopren.
Våddragten giver både varme og beskytter den sarte hud mod blandt andet UV-stråler og brændmænd.
Ryglynlås giver en bedre ergonomiske pasform og gør det nemt at tage den på og af.
Seac Sub Marina sæt:
Snorkelsæt til de helt små børn bestående af en maske og en snorkel. Masken er med hærdet enkeltglas og skørt i ikke-allergifremkaldende silikone. Masken har en god pasform så den sidder tæt.
Snorklen er med ventil i bunden, så den let kan tømmes for vand. Det gør det nemt at snorkle og sparer på kræfterne.
Svømmefødder:
Perfekt børne finne til snorkling og svømning.
Robust børne finne, der på grund af dens gode kombination af materialer og design er meget nem at svømme med. God pasform i fodlomme gør den behagelig at have på.
Kig ind i forretningen eller bestil direkte på edyk.dk

--------------------------------------------------------------

Snorkelsæt til alle fra str. 28 til 47 - Pris fra KUN 315,-
Snorkelsæt
Klar silikonemaske med dobbelt lukkende membran, der holder sig smidigt og fleksibelt, så masken bliver ved at lukke tæt.
Nakkeremmen justeres nemt, så masken hele tiden sidder som du ønsker.
Hærdet glas, så glasset ikke splintrer, hvis det går i stykker.
Alisei snorkelen er med silikonemundstykke, der føles behageligt at bruge.
Snorklen har en ventil i bunden, så snorklen er let at tømme for vand. 
Bølgebryder i toppen mindsker indtrængning af vand i overfladen.
Sunsea helfodsfinnerne har en anatomisk fodlomme, som gør dem behagelige at have på.
Sættet leveres i praktisk nettaske, som gør det let at transportere til og fra stranden.
Kig ind i forretningen eller køb direkte på edyk.dk

Køb dit udstyr direkte på edyk.dk
Bliv GRATIS medlem af Dykkercentrets kundeklub
 

Lær at dykke, tag med på dykkertur eller lej udstyr